Usep Kurniadi

Pegiat literasi

Robby Maulana Zulkarnaen

Bakti ku bukti

Tag: Ki Buyut

  • GAUR KI BUYUT

    GAUR KI BUYUT

    Oesep Kurniadi Lain ceuk Bujangga Manik nu mapay jawadwipa nepi ka Indrakila Lain beja ti Seuweukarma nu ngahyang di Arileu Saung Galah Lain carita ti Niskala nu meungkeut Sunda jadi…